Educație

Bostan a mai cerut niste bani de la minister

Iulia Nicolaie
14 feb 2009 1412 vizualizări
In doua saptamini vor veni fondurile de la Ministerul Educatiei, pentru decontarea lucrarilor efectuate la mai multe unitati de invatamint

Constructorii inca mai asteapta banii promisi de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), pentru lucrarile efectuate inainte de 31 decembrie 2008 la unitatile scolare din Vrancea. Seful ISJ a anuntat ieri ca agentii economici care nu au facturat lucrarile de renovare si reabilitare nu isi vor primi banii pentru eforturile depuse. "Am trimis la minister situatia si furnizorii carora li se vor deconta facturile de pina la 31 decembrie 2008. Am cerut 2.500.000 lei si speram sa ajunga la timp. Personal, eu cred ca in doua saptamini o sa se trimita si acesti bani. Cei care nu au facturat nu vor primi banii", a precizat seful ISJ. Astfel, banii ceruti de reprezentantii ISJ se vor distribui la unitati de invatamint din Sihlea, Valea Sarii, Focsani, Gologanu, Adjud, Panciu, Brosteni, Sindrilari - Reghiu, Lespezi - Homocea, Clipicesti - Tifesti, Odobesti, Burca - Vidra. Totalul facturilor din 2008 care urmeaza sa fie achitate se ridica la valoarea de 988.521 lei, iar facturile facute anul acesta, tot pentru lucrarile de anul trecut, sint in valoare de 1.521.484 lei. Cea mai costisitoare factura a fost cea pentru reabilitarea Scolii nr. 7 Focsani, in valoare de 312.000 de lei, urmata de factura pentru reabilitarea Scolii cu clasele I-VIII Lespezi - Homocea, in valoare de 200.000 de lei. Inca trei milioane de lei au ajuns saptaminile trecute la Inspectoratul Scolar, acesti bani fiind deja distribuiti catre constructori. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.