Educație

Copiii pot deveni stelute pe portativ

Iulia Nicolaie
16 ian 2009 1717 vizualizări
Micutii cu talent vocal se pot inscrie la Festivalul National de Muzica Usoara pentru Copii, intitulat Stelute pe portativ , care ar putea fi gazduit in aprilie de Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia .

Evenimentul este pus la cale de agentia de impresariat artistic Art Kids Company Focsani, care isi propune sa descopere si sa promoveze copiii talentati la interpretarea muzicii usoare romanesti, dar si sa creeze o comunicare mai buna intre cei mici, prin dragostea comuna pentru arta. Deocamdata, organizatorii se afla in cautare de sponsori si parteneri pentru a pune la punct acest proiect cultural. Concursul va cuprinde doua sectiuni de interpretare, pe grupe de virsta, pentru copiii pina la 18 ani. Se ia in calcul virsta impinita pina la 1 martie 2009, data la care ar putea incepe si preselectia. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.