Educație

Info- Mos Craciun

Ziarul de Vrancea
23 dec 2008 980 vizualizări
Primiti cu colindatul?

Cuzistii i-au bucurat pe copiii bolnavi


Elevii Colegiului National "Al. I. Cuza" au poposit odata cu vacanta la Centrul "Sf. Maria" Golesti, pentru a le face daruri tinerilor seropozitivi.Cuzistii nu sint la prima vizita de acest fel, ei cunoscindu-i pe unii dintre copii de ani buni. Cei mici i-au intimpinat pe oaspeti cu o serbare speciala. "Aproape ca mi-au dat lacrimile cind am realizat ca eu ii am aproape pe parinti, iar o adolescenta de virsta mea vorbea despre "acasa" ca despre un vis de neatins", a marturisit Catalina Grigore, eleva a liceului. Cuzistii au promis se vor intoarce in curind la Golesti. (I. N.)


O brad frumos!


Membri Clubului Pensionarilor Focsani, aripa Nicu Mazere, au impodobit ieri un brad inalt de 7 metri, situat in Piata Teatrului. Pensionarii, in frunte cu presedintele executiv Veronica Eremia, au impartit daruri celor prezenti si au cintat colinde. "Membrii Clubului au vrut sa sublinieze importanta acestor zile si au organizat impreuna o actiune de sarbatori", ne-a spus Nicu Mazere, presedintele de onoare al clubului. (D. G.)


Crucea Rosie ne-a colindat la redactie


Citiva voluntari inimosi de la filiala Crucii Rosii au poposit ieri la redactia Ziarului de Vrancea, pentru a colinda in scopuri caritabile. Tinerii ne-au povestit despre campania lor de ajutorare a copiilor dezavantajati si cum colinda din casa in casa pentru a-i ajuta pe micutii de la centrele de plasament. Nu este pentru prima data cind voluntarii trec cu dreptul pragul redactiei, cu urarile lor. Ziarul de Vrancea i-a recompensat pentru colinde si le-a urat succes in misiunea de a-si ajuta semenii. (I. N.)


Copiii politistilor il vor primi pe Mos


Copiii politistilor vrinceni il vor primi azi pe Mos Craciun. De la orele 10.00, in sala mare a Casei Armatei va avea loc Serbarea Pomului de Craciun pentru copiii cadrelor. Festivitatile sint organizate cu fonduri de la Sindicatul National al Politistilor si de la Asociatia Internationala a Politistilor si sint o traditie la fiecare final de an. Cu aceasta ocazie se va desfasura si un scurt moment artistic. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.