Educație

Salvarea mediului printr-un desen clasa-ntiia

Ciprian Fânaru
19 dec 2008 2893 vizualizări
Carrefour Focsani trimite un copil la Disneyland Paris

Hipermarketul Carrefour Focsani a premiat ieri cistigatorii concursului de desene ecologice Craciun 2008. Concursul a fost impartit in doua sectiuni: elevii din clasele I-IV au colorat pe machete special realizate, iar cei din clasele V-VIII au desenat liber. "Prin tema aleasa, elevii au fost incurajati sa se gindeasca la protectia mediului inconjurator. Este deja a XIV-a editie a concursului, care a devenit o traditie, dar bineinteles e prima oara cind se desfasoara la Focsani. Din Vancea au participat 5.400 de elevi de la noua scoli, iar cei care nu au cistigat primesc premii de consolare" a spus directorul hypermarketului, Valentin Popescu. Competitia a fost sprijinita si de Inspectoratul Scolar, iar seful Iordache Bostan a tinut sa multumeasca organizatorilor, cadrelor didactice si copiilor. Prichindeii, unii dintre ei insotiti de parinti, au fost mindri de participare si nerabdatori sa afle premiatii. Cele mai bune 10 desene au primit cite un cupon de cumparaturi in valoare de 100 de lei, iar cistigatorii de mentiuni cite o bicicleta si un MP3 player. Irina Nicolescu, eleva la Scoala "Ion Bazgan", a obtinut premiul III si un iPod, Dragos Marius Hurmuz de la Scoala 5 s-a clasat al doilea si a plecat acasa cu un pachet informatic, in timp ce marele cistigator a fost desemnat Ioan Croitoru, elev in clasa I la Scoala "Duiliu Zamfirescu". Micul invingator va pleca intr-o excursie de vis la Disneyland Paris, unde se va distra pe tarimul magic creat pentru cei mici si nu numai. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 55 minute, 13 secunde
Cum se face domnule Inspector General al I.S.J Vrancea ,ca un elev de la scoala la care dumneavoastra nu v-ati da copilul sa invete, a castigat marele premiu? Scoala 1O este de nota 1O!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.