Educație

Cinci licee se vor lupta pentru titlul de Mos Craciun European

Iulia Nicolaie
15 dec 2008 692 vizualizări
Cinci licee focsanene se vor duela intr-o competitie cu aer de sarbatoare crestina, care va avea loc pe 17 decembrie la Teatrul Mr. Gh. Pastia .

Cite trei elevi de la colegiile «Al. I. Cuza», «Valeriu D. Cotea» si «Edmond Nicolau», de la Grupul Scolar de Industrie Usoara si Liceul cu Program Sportiv se vor infrunta la probele de cultura generala, talent artistic, film de scurt metraj si "Miss Craciunita". Concurentii vor fi selectati dintre elevii claselor a X-a si a XI-a si vor trebui sa pregateasca un amplu program artistic pe tema sarbatorilor de iarna, fiecare liceu reprezentind cite o tara si traditiile acesteia. In pauzele dintre probele de concurs, spectatorii, dar si participantii vor avea parte de surprize din partea organizatorilor. "Sarbatorile de Craciun sint un prilej de a ne bucura cu totii, de a fi fericiti si de a-i face si pe altii fericiti. Consiliul Local al Tinerilor isi propune si in acest an sa promoveze spiritul de competitivitate al tinerilor si sa ii informeze in legatura cu traditiile si obiceiurile de Craciun, atit din Romania cit si din alte tari europene", se arata intr-un comunicat din partea Consiliului Local al Tinerilor Focsani. Proiectul este sprijinit de Primaria si Consiliul Local Focsani. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.