Educație

Magazie scoala la Iresti

Iulia Nicolaie
12 dec 2008 1042 vizualizări
Primarul Vidrei e un exemplu de proasta cheltuire a banului public , a spus adjunctul sefului ISJ, Emil Onea

Zilele acestea, adjunctul sefului ISJ, Emil Onea, a mers sa verifice in teren situatia scolii Batinesti, deoarece directorul unitatii scolare a depus o plingere la sediul Inspectoratului Scolar, in care detalia neregulile din scoala, aparute dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare. "La Batinesti sint intr-adevar defectiuni, dar nu sint motive ca elevii sa nu intre in scoala. Motivul pentru care nu au inceput acolo cursurile este acela ca nu s-au montat mobilierul si tablele. Aceasta era treaba unei firme care va rezolva saptamina viitoare", a declarat inspectorul adjunct Emil Onea. In schimb, acesta a fost indignat de situatia unitatii din Iresti, comuna Vidra, pe care a caracterizat-o ca fiind "magazie numita scoala". Inspectorul a mai adaugat ca primarul comunei Vidra a venit in repetate rinduri la ISJ pentru a solicita fonduri si a promis ca scoala e gata, desi aceasta a fost renovata doar pe jumatate. "Acum doi ani, scoala era in aceeasi stare. Primarul Vidrei este un exemplu de proasta cheltuire a banului public. Pe deasupra, ne-a cerut si un microbuz nou. Noi nu mai putem colabora cu un asemenea om", a comentat Emil Onea. ISJ-ul a sesizat numeroase nereguli si la scoala din Burca, unde lucrarile dureaza deja de trei ani, iar instalatiile sanitare sint intr-o stare proasta si acum. Reporterii "Ziarului de Vrancea" au vizitat luna trecuta scolile Burca si Iresti si au prezentat situatia critica de acolo. La acel moment, primarul Nica Micu a sustinut ca lucrurile se vor remedia in cel mai scurt timp. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 57 minute, 16 secunde
De scoli nu are bani Micu dar de megaspectacole electorale si de afisaj electoral de milioane de Euro are bani.
, acum 739393 zile, 1 ora, 57 minute, 16 secunde
Inspectorul general si adjunctul sa-si dea demisia!De ce?Pentru cele pe care le reproseaza mai sus.Pai bine d-le Oprea,nu dumneata trebuia sa treci ,din cand in cand pe acolo sa vezi ce se face?Nu citeste integral
, acum 739393 zile, 1 ora, 57 minute, 16 secunde
Intrebare catre Cernat Aurelia: Cine este d-l Oprea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.