Educație

Bal de poveste la Vasile Alecsandri

Iulia Nicolaie
11 dec 2008 1747 vizualizări
Viitoarele asistente s-au luptat pentru titlul de imparateasa

Spectacolul bobocilor de la Scoala Postliceala «Vasile Alecsandri» Focsani, proaspat acreditata, a inceput intr-un decor de poveste, cu monologul printului, trist ca nu isi gaseste printesa pentru a-i oferi inima, dar si imparatia. Opt viitoare asistente s-au inscris in cursa pentru a-l cuceri pe printul din poveste. Astfel, pe ringul de dans al Discotecii Vox s-au perindat Alba-ca Zapada, Zina Noptii, Cenusareasa, Printesa din padurea adormita, Vrajitoarea, Printesa Sisi, Frumoasa si Cosinzeana. Fetele si-au dat toata silinta pentru a-l impresiona pe tristul print, care nu reusea deloc sa-si gaseasca sotia mult visata. Boboacele au dansat blues, melodii din anii "â„¢80, meneaito, brasoveanca si vals. La proba de spontaneitate, fetele au trebuit sa spuna continuarea unor binecunoscute proverbe precum "Banii fac bani"¦paduchii tot paduchi" sau "Meseria nu se invata... se fura". Tinerele au putut sa-si demonstreze si originalitatea, prin interpretari actoricesti sau dansuri elaborate. Doua concurente au jucat roluri de asistente medicale, dar in loc sa aseze gulerul special in zona gitului l-au montat direct pe fata pacientului ranit intr-un grav accident. Printre probele de testare a candidatelor la tronul regal, "sanitarii" au jucat in scenete amuzante, la care personajele principale au fost Printul, boierul Moflea si badea Gheorghe, care au trebuit sa faca fata cu brio invaziei turcilor. La prezentarea de seara, fetele au aparut in rochii lungi, vaporoase si au asteptat emotionate decizia finala a printului, care a avut de facut o alegere destul de grea. Astfel, premiul de "Miss Popularitate" i-a revenit Cenusaresei- Veronica Cotiga, iar locul al treilea a fost ocupat de catre Cosinzeana Roxana Smeu. Pe locul doi al podiumului s-a clasat Vrajitoarea Corina Bejan, care a fost si co-prezentatoare a spectacolului si s-a descurcat foarte bine in ambele "posturi". Printesa cistigatoare si viitoarea regina a imparatiei de la Scoala Postliceala Vasile Alexandri" a fost desemnata Madalina Necula, care a devenit astfel "Imparateasa Sisi". Tinerii au continuat petrecerea pina dimineata tot in clubul Vox, alaturi de cadrele didactice. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
Era si cazul sa petreceti pentru ca ati muncit mult ca sa obtineti acreditarea. Felicitari.SUNTETI CEI MAI TARI
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
Bal de poveste, scoala de poveste! Bravo! La mai mare!
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
regia , costumatia si aspirantele la titlul de regina au fost la mare inaltime. succes fetelelor
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
Nu stiu de ce atzi mai facut bal....NU ERA CLAR CA MADALINA ESTE CEA MAI FRUMOASA DIN POSTLICEALA AIA?? ...so,next time remember this words......
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
BRAVO TUTUROR ! Sunteti adevarate MISS toate! A fost un bal INEDIT! MULTE FELICITARI pentru creatia proprie care a reusit!
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
felicitari MADALINA .ESTI CU ADEVARAT "PRINTESA"
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
a fost cea mai nashpa reprezentatie p care am vazut-o vreodata.v-ati balbait si v-ati comportat ca niste copii d gradinita.unde au fost tinutele d asistente care ar trebui sa va reprezinte?
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
mama,ce nasoale sunteti,numai chioape cracanate acolo,vai de mamele voastre,si madalina aia zici k e mamaia
, acum 739370 zile, 16 ore, 53 minute, 54 secunde
A fost frumos si cei care cred altceva nu au fost acolo.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.