Educație

Elevii inimosi ofera Inima Craciunului

Doina Ganea
9 dec 2008 911 vizualizări
O clasa de la Liceul cu Program Sportiv va organiza un concert caritabil, dar are nevoie de sprijin de la toti cei cu inima mare

Elevii de liceu au inceput sa se implice din ce in ce mai mult in viata comunitatii. Daca in urma cu citiva anii, pustii vizitau oficilitatile locale numai la sarbatori, pentru a spune poezii si colinde, astazii elevii de liceu vor sa realizeze activitati cu mult mai multa responsabilitate si care presupun fara echivoc sustinere si din partea comunitatii. Este cazul celor de la Liceul Sportiv Focsani care vor demara o actiune de ajutorare a celor mici. "Noi, colectivul clasei a XII a B de la Liceul cu Program Sportiv, si doamna profesoara Stefania Cutinica organizam un spectacol umanitar numit "Inima Craciunului" pe data de 20 decembrie la Teatrul Municipal, de la orele 13.00. Acest spectacol are ca scop stringerea de fonduri din care vom oferi cadouri unui numar de 70 de copii sarmani, din care 40 din centrele de plasament din Focsani si 30 din Feldioara. Spectacolul va cuprinde un program de dans, muzica, actorie, tombole si multe surprize! Facem un apel umanitar catre cetatenii acestui oras care vor si pot sa ne ajute cu fonduri pentru a putea realiza acest spectacol si sa le oferim acestor copii sarbatori fericite si sa aiba prilejul ca macar o data pe an sa fie cei mai importanti! Este un gest mic pentru o lume atit de mare, dar impreuna poate reusim sa le aducem zimbetul pe buze macar de sarbatori!", se arata intr-un comunicat de presa semnat de liceanul Laurentiu Stefan (foto), in numele elevilor de la clasa a XII a B. De altfel elevii din aceasta clasa s-au mai implicat si anul trecut in ajutorarea unei familii cu trei copii, care locuia intr-o camaruta din cartierul Mindresti. Elevii au strins bani si le-au oferit micutilor cadouri de Craciun si au facut demersuri ca mama si cei trei copii sa fie gazduiti la internatul liceului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.