Educație

Olimpicii vor fi premiati... cu diplome

Iulia Crețu
14 iun 2005 868 vizualizări
Elevii care au obtinut rezultate deosebite in cadrul diferitelor olimpiade nationale, dar si profesorii care i-au indrumat pe drumul performantei vor fi premiati de catre Inspectoratul Scolar si autoritatile locale.

Elevii care au obtinut rezultate deosebite in cadrul diferitelor olimpiade nationale, dar si profesorii care i-au indrumat pe drumul performantei vor fi premiati de catre Inspectoratul Scolar si autoritatile locale. Miercuri, de la orele 17.00, la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", aproape 90 de elevi olimpici si tot atitiea profesori vor primi cite o diploma, ca semn de recunoastere a talentului, muncii si a performantei obtinute. In cadrul acestei festivitati vor fi recompensati si micii sportivi, care au luat medalii, diplome si trofee la diferite competitii sportive. Reprezentantii ISJ recunosc ca este destul de putin ceea ce le vor oferi elevilor focsaneni. Initial, premierea a fost programata pentru 10 iunie, dar din variate motive, aceasta a fost aminata citeva zile. "Olimpicii, dar si profesorii indrumatori vor primi cite o diploma frumoasa si tot respectul nostru. Atit le putem da. As fi vrut sa fie altfel. Nu s-a reusit sa se puna situatia cap la cap, pentru a le da si cite un premiu in bani. Vor fi recompensati circa 79 de elevi olimpici la discipline scolare, dar si cei care au obtinut rezultate deosebite pe plan sportiv, in total cam 90 de olimpici. De asemenea, si profesorii vor primi cite o diploma care sa le demonstreze ca si munca lor a fost luata in seama", a spus Danut Popoiu, inspector scolar general.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.