Educație

Scolile au mai dat cinci premianti

Iulia Nicolaie
18 nov 2008 1688 vizualizări
Scolarii vrinceni au obtinut alte premii la ultimele concursuri la care au luat parte. Micuta Amalia Amira Giuclea, eleva a Scolii Ion Basgan Focsani, a cistigat recent premiul I la tema Global Warming (Incalzirea globala), din cadrul concursului Look and Learn , desfasurat in Anglia

Pe aceeasi tema au mai fost inscrise inca 768 de lucrari, iar Amalia a obtinut, pe linga diploma, si 35 de lire sterline. "Cu toate ca acest concurs nu este trecut in calendarul activitatilor Ministerului Educatiei, multumirea mea este foarte mare deoarece Amalia este un copil foarte muncitor si talentat, avind un numar de 13 lucrari in galeria personala", declara cu mindrie Ortansa Mazilu, coordonatoarea grupei de arte plastice din care face parte si cistigatoarea. Nici liceenii de la Colegiile Nationale "Al. I. Cuza" si "Unirea" nu s-au lasat mai prejos, obtinind premii si mentiuni la concursul national "Vrinceanu-Procopiu", care a avut loc in perioada 14-16 noiembrie la Bacau. La competitie au participat patru elevi vrinceni din clasele a X-a. La concursul de mate-fizica au participat un cuzist si trei uniristi si nici unul nu a venit acasa cu mina goala. Uniristii Theodor Istrate si Gabriel Manole au obtinut premiul III, iar Mihai Munteanu o mentiune. Si Georgian Besleaga de la "Cuza" s-a intors acasa cu o mentiune. Profesorii Emilia Poll, Sorin Bodas, Enache Patrascu si Mirela Pirvu sint cei care ii indruma pe elevi la clasa. Pe drum elevii au fost insotiti de catre profesorul indrumator Ion Ionascu. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.