Educație

Festivalul Delmar bate la usa, dar nu are loc pe net

Valentin Muscă
13 nov 2008 693 vizualizări
A ramas mai putin de o saptamîna pîna la debutul Festivalului de Muzica Usoara Florentin Delmar , editia 2008, iar publicitatea evenimentului lasa mult de dorit.

In afara citorva afise prin oras, pe pagina principala a site-ul institutiei organizatoare nici o linie nu aminteste ca intre 19 si 21 noiembrie se va desfasura una dintre cele mai frumoase manifestari artistice din judet. Ca de obicei, pe prima pagina a www.ateneu-pastia.ro numai reclame comerciale, la tigle, banci, asigurari si vinuri. Nimic despre festivalul organizat de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", cu banii focsanenilor, in colaborare cu TVR2 si Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Aceasta cu atit mai mult cu cit potentialii concurenti sint tineri care se folosesc de internet pentru a afla diverse informatii. Festivalul se va desfasura la Teatru pentru ca Ateneul este in reparatii, pentru a doua oara in ultimii zece ani. Lipsa postarii acestui anunt important pe pagina de deschidere este motivata de livrarea a patru pagini de publicitate celui care doreste sa afle cite ceva despre agenda culturala a lunii noiembrie. Abia dupa ce cotrobai bine prin cotloanele site-ului dai de un mic anunt despre festival. Fara comenatrii pentru ca Ateneul "merge" pe banii Consiliului Local, iar alesii sint in campanie! (Valentin MUSCA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 21 ore, 30 minute, 41 secunde
Am incercat sa ii contactez - pe email - pe organizatorii festivalului, dar nu am primit nici un raspuns. In cadrul sectiunii Agenda Vranceana, gazduita de catre portalul regional Vrancea.com.ro, am citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.