Educație

Carti pentru emigranti la Centrul de Limbi Straine

Iulia Crețu
5 nov 2008 1073 vizualizări
Pe rafturi va asteapta si carti in limbile chineza si japoneza Centrul de Limbi Straine din cadrul Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" va aduce in contact nu doar cu civilizatia anglo-saxona, dar si cu cea orientala.

Pe linga clubul de engleza, din rafturile institutiei va momesc sa invatati o noua limba, carti in chineza sau japoneza. "în urma solicitarilor din partea cititorilor pe domeniul studiului si invatarii limbilor straine, personalul Centrului de Limbi Straine a trecut pe lista prioritatilor achizitia de carte pe aceasta tema. Astfel, 105 noi titluri de carte in limbile romana, engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, latina, portugheza etc. au fost prelucrate in regim de urgenta si au ajuns deja pe rafturi, gata de imprumut. Este vorba de gramatica si cursuri de invatare a limbilor straine cu CD, dictionare, ghiduri de conversatie, manuale de invatare a limbajelor de specialitate, teste si exercitii, carti si dictionare pentru copii, ghiduri pentru cei care doresc sa emigreze in Canada cu vocabularul necesar. De asemenea, poate fi invatat limbajul institutiilor publice pentru cei care locuiesc si muncesc in Italia si Spania sau intentioneaza sa faca acest lucru in diverse domenii de activitate, engleza in afaceri si modele de contracte, corespondenta practica in italiana si engleza, si multe alte titluri care se adapteaza nevoilor reale ale comunitatii noastre", a declarat Anamaria Catanoiu, coordonator al Centrului de Limbi Straine. Cartile in diferite limbi straine va asteapta la sediul din Casa baron Capri. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.