Educație

Vrancea va sarbatori Saptamina Educatiei Globale

Iulia Nicolaie
4 nov 2008 671 vizualizări
Consiliul European organizeaza programul "Saptamina Educatiei Globale", campanie culturala care se va derula, in pofida numelui, de-a lungul unui an si va cuprinde ample actiuni sociale si educationale, precum si proiecte educationale de interculturalitate si spiritualitate

Campania intentioneaza sa promoveze valori precum respectul, cultura, libertatea, pacea, solidaritatea si responsabilitatea sociala. Activitatile desfasurate in judet vor fi sprijinite de Inspectoratul Scolar Judetean, de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si de unitatile scolare implicate. In perioada 17 noiembrie 2008-30 iunie 2009 vor fi prezentate pliante si materiale informative, se vor face vizite la Muntele Athos, cel mai impresionant spatiu crestin ortodox, si vor avea loc multiple campanii educationale. Astfel, elevii vrinceni vor fi mai bine informati despre violenta, religie, literatura sau geografie. Printre unitatile scolare implicate se numara Colegiile "Unirea" si "Al. I. Cuza", Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", liceele "Ioan Slavici" din Panciu si "Emil Botta" din Adjud. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.