Educație

Aglomeratie la primul curs de engleza

Iulia Crețu
1 nov 2008 921 vizualizări
Picii au luat cu asalt Biblioteca, dornici sa invete si sa se distreze cit mai mult la Clubul de engleza. Primele cursuri derulate joi seara la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene au reprezentat atit pentru organizatori, cit si pentru participanti o surpriza placuta

Micii membri ai clubului, insotiti de parinti sau bunici, au venit pentru a cunoaste locul unde vor invata engleza, dar si pe profesorul voluntar, Ionelia Bobaru, care va incerca sa-i invete limba lui Shakespeare. "Reactiile copiilor si ale parintilor la aceasta prima intilnire au depasit orice asteptari, entuziasmul tuturor participantilor reprezentind confirmarea succesului acestei idei. Obiectivele de socializare si comunicare ale proiectului au fost atinse din primele zece minute cu fiecare grupa, copiii indragind imediat biblioteca, cartile si jucindu-se cu totii in camera special pregatita pentru ei", a declarat Anamaria Catanoiu, coordonatorul centrului. Dupa perioada de inscriere, la clubul de engleza au fost trecuti pe lista 45 de membri, cu virste intre 5 si 12 ani. Dupa criteriul categoriei de virsta s-au realizat patru grupe a cite 11 participanti, fiecare grupa intilnindu-se o ora o data la doua saptamini. "în prezent, continua inscrierile pe "lista de asteptare" a clubului, deoarece solicitarile vin chiar daca perioada oficiala de inscriere s-a incheiat", a mai spus coordonatoarea Clubului. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.