Educație

Tenis si fotbal in loc de alcool

Iulia Nicolaie
28 oct 2008 980 vizualizări
Tinerii de la Colegiul Edmond Nicolau din Focsani au invatat sa se fereasca de capcanele alcoolului prin dezbateri asupra pericolului pe care acesta il reprezinta pentru organism, dar si prin multa miscare.

Profesorul de sport Ionel Ambrosie le-a vorbit elevilor sai despre efectul nefast al alcoolului asupra sistemului nervos central si implicit asupra rezultatelor sportive, prezentind totodata si unele masuri pentru limitarea consumului de alcool. Festivitatea s-a desfasurat la sala de sport a Colegiului, unde au avut loc in ultimele zile turnee de tenis de masa si de fotbal. Peste 40 de elevi au participat la concursuri, fericitii cistigatori ai campionatului de tenis fiind Cristi Batrinu, Danut Dantis si Silviu Sterian. La fotbal, au cistigat echipele claselor IX A, XI F si XI B. Toti cistigatorii au primit diplome de merit din partea organizatorilor. Etapa a doua a campaniei a fost gazduita de Mihail Fasan, consilier educativ, Mihaela Enache, ambasador voluntar al proiectului, Ionel Ambrosie, coordonator catedra de educatie fizica, si Florin Danciu, profesor de educatie fizica si arbitru. Urmatoarea etapa si ultima din acest program preventiv va avea loc in data de 1 noiembrie si va cuprinde un concurs de sah si un meci de volei intre echipele de baieti si fete ale colegiului. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.