Educație

Eu sa am un copil, nu l-as duce la scoala 10

Iulia Nicolaie
9 oct 2008 1004 vizualizări
Spune Iordache Bostan, referindu-se la Scoala "Duiliu Zamfirescu", singura din Focsani in care se invata in 3 schimburi

Inspectorul scolar general s-a aratat indignat de situatia in care se afla Scoala nr. 10 "Duiliu Zamfirescu", cea mai mare din Focsani. Aici invata foarte multi copii iar spatiul se dovedeste a fi insuficient. "Eu sa am un copil, nu l-as duce la Scoala 10 pentru ca se invata in 3 schimburi. Domnul director si-a permis sa inceapa cursuri cu clasele primare de la ora 07.30, fapt care este ilegal, potrivit ultimelor reglementari. Si extinderea salilor de ce nu s-a facut? E normal ca mai intii sa se faca extinderea salilor de clasa si apoi sa se inscrie elevii. Nu putem avea invatamint de calitate in acest mod", opineaza inspectorul general Iordache Bostan. Contactat telefonic, directorul Scolii "Duiliu Zamfirescu", Laurentiu Tibrea, a afirmat ca "intr-adevar, la inceputul anului s-au facut ore si de la 07.30 la clasele I-IV, dar inca de luni programul incepe de la ora 08.00. Din pacate, sintem singura scoala din oras unde se invata in 3 schimburi, dar avem in plan extinderea spatiului. Noi am expus deja situatia inspectorului scolar general si speram sa primim finantarea necesara, deoarece proiectul a fost aprobat". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.