Educație

Scoala nr. 10 cere Primariei o curte mai mare pentru elevi

Iulia Crețu
27 sep 2008 882 vizualizări
Consiliul de Administratie al Scolii "Duiliu Zamfirescu" Focsani solicita Primariei Focsani sa faca tot posibilul sa rascumpere terenul din curtea scolii, pierdut de municipalitate in urma actiunilor in instanta intreprinse de fostii proprietari.

"Mentionam ca scoala are un numar de 1.058 elevi care sint repartizati in 3 schimburi a cite aproximativ 350 de elevi pe schimb. Terenul scolii avea aproximativ 2.590 mp revenind, in aceste conditii, cite 7 mp de elev pe serie. Daca se va trece, cum e firesc, la doua schimburi, suprafata de curte ce revine fiecarui elev va fi diminuata sub 5mp. Daca luam in considerare ca acest teren este diminuat prin retrocedari, suprafata revenita fiecarui elev va fi nepermis de mult micsorata", scris primarului Bacinschi, presedintele CA, profesor Laurentiu Tibrea de la Scoala nr. 10. Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1955 din 1995 prevede ca fiecare elev trebuie sa beneficieze de o suprafata de curte cuprinsa intre 10 si 50 mp. In aceste conditii, situatia Scolii "Duiliu Zamfirescu" va fi adusa si in atentia consilierilor municipali care se vor intilni marti, de la ora 16.00, intr-o lunga sedinta ordinara. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.