Educație

Manuale SAT si TOEFL pentru viitorii studenti in strainatate

Iulia Crețu
24 sep 2008 870 vizualizări
Acestea pot fi accesate la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Centrul de Limbi Straine pune la dispozitia liceenilor din Focsani care isi doresc sa isi continue studiile in prestigioase universitati americane si britanice o serie de carti de prezentare a unitatilor de invatamint, dar si mai multe manuale de limba engleza.

Cartile au fost donate de tineri care au fost acceptati la studiu peste hotare. In rafturile de limba engleza ale Centrului Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" se pot gasi si doua manuale Cambridge pentru avansati donate de Adelina Gavrila, adolescenta fiind acceptata in aceasta toamna la cursurile Conventry University din Anglia. "Cele mai solicitate domenii sint educatia si partea de limba, cu manuale, metodica sau gramatica. In aceasta vara am avut foarte multe persoane interesate de manualele vechi de limba engleza, care le-au fost necesare pentru examenul de titularizare. Pe linga acestea, avem si manuale de SAT si TOEFL pentru cei care isi doresc sa studieze in strainatate. Sint foarte cerute de utilizatori", ne-a spus Anamaria Catanoiu, bibliotecar responsabil de Centrul de Limbi Straine din Casa baron Capri. Pe linga ajutorul dat liceenilor ce doresc sa obtina diplome de la universitatile de peste hotare, Centrul pune la dispozitia profesorilor spatiul de biblioteca, dar si dotarea informationala pentru derularea orelor de limba straina sau de dirigentie. De altfel, cit de curind aici se vor relua cursurile Clubului de engleza, orele fiind tinute in principal de voluntari. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.