Educație

Mai sint doua zile pina la Festivalul de la Odobesti

Ziarul de Vrancea
27 aug 2008 902 vizualizări
Din juriu fac parte Catalin Crisan si Carmen Radulescu Festivalul National de Muzica pentru Copii si Tineret «Constelatia Juniorilor» va incepe vineri la Odobesti.

La aceasta prima editie a festivalului, care se va desfasura in Gradina de Vara a Casei de Cultura, s-au inscris 45 de concurenti din toata tara. «Dorim cu acest festival-concurs sa oferim celor tineri, copiilor din orasul nostru, posibilitatea afirmarii aptitudinilor si dezvolatarea spiritului competitional. Pe de alta parte, vrem sa reintroducem Casa de Cultura in circuitul cultural-artistic", ne-a spus Stelian Ene, directorul Casei de Cultura "C. C. Giurescu". Festivalul este organizat in colaborare cu Art Kids Company. «De citiva ani de cind lucram cu cei mici, in spectacolele pe care le producem am constatat ca la nivel national sint multe talente care merita sa fie promovate. De ce la Odobesti? Pentru ca aici am gasit o sustinere puternica in domeniul culturii si de citiva ani colaboram la Zilele Orasului si manifestarile dedicate Zilei Copilului», ne-a spus Gabriela Pavel, directorul festivalului. Festivalul cuprinde patru sectiuni. Vineri si simbata, de la orele 19:30 au loc recitalurile concurentilor, iar duminica Gala de premiere. Din juriu fac parte Catalin Crisan si Carmen Radulescu, care vor sustine recitaluri pe parcursul celor trei zile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.