Educație

Gradinita noua la Valea Sarii

Iulia Crețu
25 aug 2008 832 vizualizări
Pregatirile pentru debutului noului an scolar sint in linie dreapta si in comuna Valea Sarii.

Potrivit declaratiilor oferite de primarul localitatii, democrat-liberalul Nicu Bercuci, in acest moment se apropie de final lucrarile la noua gradinita. Muncitorii mai au de lucru la exterioare si la finisaje. Pentru aceasta investitie au fost alocati 250 mii RON (2,5 miliarde lei vechi) si in cladire vor invata 30 de prescolari. De asemenea, lucrarile la Grupul Scolar din comuna au demarat, direct prin fonduri de la centru. Din cauza lucrarilor, insa, aproape 100 de elevi vor fi nevoiti sa faca naveta la Colacu, pentru a-si urma cursurile. "La prescolari avem inregistrati putini copii, in jur de 30. Cei 80-100 de elevi se deplaseaza la Colacu, pentru ca se desfasoara lucrari la Grupul Scolar. Imobilele existente sint de ajuns pentru numarul de scolari, trebuie numai sa fie finalizate reparatiile. Pentru cei care merg la Colacu avem repartizat mijloc de transport", ne-a declarat primarul Nicu Bercuci de la Valea Sarii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 56 minute, 44 secunde
D-ra Iulia Cretu nu mai luati interviu unui asemenea primar. L-ati intrebat ce studii are? Asta peste 8 clase (si alea chinuite) mai are o scoala de buldozeristi. poate el sa dea informatii despre ce citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.