Educație

Expozitie pentru Ziua Copilului

Andreea Negoiță
2 iun 2005 765 vizualizări
Copii de la scoala generala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani au organizat ieri o expozitie cu costume realizate din materiale refolosibile.

Copii de la scoala generala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani au organizat ieri o expozitie cu costume realizate din materiale refolosibile. Ideea a fost chiar a lor si au considerat ca ziua de intii iunie este potrivita pentru o asemenea manifestare. Elevii de clasa a III- a au confectionat costume din diverse materiale pe care parintii nu le mai foloseau. Ambalaje de flori, pungi de plastic, saci de cartofi, hirtie, au reprezentat materia prima din care copiii si-au facut costumele cu care au defilat pe scena improvizata de ei in sala de calsa. Micutele manechine au prezentat cu mindrie creatiile pe care le-au realizat si au fost invidiate de colegii de la alte clase.


Daruri de intii iunie

Peste 30 de copii prescolari din satele orasului Mrarasesti au primit de intii iunie daruri cu dulciuri. Gradinitele din Calimanesti, Haret, Doaga si Padureni au fost vizitate ieri de membrii Comitetului de Initiativa si Sprijin Marasesti. Copiii au primit cite un pachet cu dulciuri in schimbul carora au tinut cite un moment artistic. Au fost alesi prescolarii de la sate pentru ca oraganizatorii au considerat ca acestia sint marginalizati si ca merita sa le faca cineva o bucurie, mai ales cu ocazia Zilei Copilului. Tot in aceeasi zi o clasa de la Scoala numarul doi din Marasesti au iesit in stada si s-au intrecut intr-un concurs de desene pe asfalt.


Crucea Rosie a facut cadouri

Ziua Copilului a fost primita cu bucurie si de copiii nevoiasi focsaneni. 50 de micuti au primit cadouri constind in dulciuri, jucarii si hainute venind din partea Crucii Rosii Vrancea. Este de precizat faptul ca hainele si jucariile care au fost in pachete au fost adunate in urma unei colecte facute de elevii clasei a 5-a de la Scoala numarul Zece din Focsani. Pentru a completa atmosfera de sarbatoare scolarii de la clasa a III-a de la Scoala Sapte au tinut un minirecital cu cintece de primavara dedicate micutilor defavorizati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.