Educație

Burse de studii in Grecia pentru tinerii din tarile francofone

Camelia Stănilă
1 iun 2005 674 vizualizări
Institutul Francez din Atena (IFA) si-a propus sa-i reuneasca pe tinerii din tarile francofone, de nationalitati si culturi diferite, prin intermediul programului "Envie de Bourger en Grece"

Institutul Francez din Atena (IFA) si-a propus sa-i reuneasca pe tinerii din tarile francofone, de nationalitati si culturi diferite, prin intermediul programului "Envie de Bourger en Grece", organizat impreuna cu Asociatia voluntarilor greci pentru conservarea patrimoniului (CVG). Acest program de burse se desfasoara in trei etape, in perioada 28 iunie-8 iulie, 12 -22 iulie si 26 iulie- 8 august, cuprinzind in fiecare etapa 14 tineri, cu virste intre 16-25 ani. Candidatii se pot inscrie la adresa de e-mail jeunesse@ifa.gr sau la numarul de telefon AA 30 210 33 98 656/ 671 si fax AA30 210 36 14 408. Alte informatii despre programul de burse se pot obtine si accesind site-ul www.ifa.gr. Pe de alta parte, Athens Information Tehnology (AIT) ofera un program de master in informatii si telecomunicatii tehnologice, incepind cu anul universitar 2005-2006. Candidatii trebuie sa fie absolventi cu diploma de licenta al unei universitati tehnice si sa cunoasca limba engleza. Alte informatii despre programul de burse se pot obtine la telefon A30 210 6682700, e-mail: admissions@ait.edu.gr sau la http://www.ait.edu.gr. Dosarele de candidatura se depun pina la data de 10.06.2005.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.