Educație

Thalida, printre copiii supradotati invitati la Sala Palatului

Camelia Stănilă
1 aug 2008 1019 vizualizări
Micuta vrea sa scrie o carte de povesti pentru copii Micuta cintareata Thalida Trofin, care a depasit de mult scenele din Focsani, s-a numarat printre "copiii supradotati" invitati la Sala Palatului de catre Fundatia IRSCA Gifted Education.

Organizatia a conferit aceasta denumire mai multor copii talentati, nu doar in ale muzicii, ci si in ale scriiturii, dansului si modelajului, pe care i-a reunit laolalta, in urma cu citeva saptamini. In fata publicului, micutii au vorbit despre pasiunile lor si au raspuns la intrebarile si curiozitatile celor prezenti. Cintareata din Focsani a interpretat mai multe melodii din repertoriul Gloriei Gaynor, cu care de altfel a fost asimilata in ultima perioada. Thalida, in virsta de 10 ani, a fost rasplatita si de aceasta data pentru talentul sau, dovedit cu brio in ultimii ani la concursurile si festivalurile de profil. Micuta a obtinut premiul II la "Mamaia Copiilor" 2007, premiul I la "Florile Dragostei" Focsani - 2003, 2004, 2005, 2007, premiul special "Ursuletul de Aur" -2003, 2004, premiul III "Delfinul de Aur" - 2007, dar si calificari in finalele "Ploaia Stelutelor" si "Eurovision Junior" - 2008. In perioada 11-17 august, Thalida va concura si la "Festivalul Tineretii" de la Costinesti, o competitie internationala in cadrul careia se va duela la ambele sectiuni, creatie si interpretare. Tinara cintareata si-a inceput cariera la 6 ani, virsta de la care, cu sustinerea neconditionata a parintilor, a si inceput lectii de pian, canto si dans modern. In paralel si-a vazut si de scoala, iar mai nou a inceput sa scrie poezii si povesti, avind chiar in intentie sa publice o carte pentru copii, dupa cum ne-a marturisit. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.