Educație

94 de dascali au primit titularizare

Camelia Stănilă
31 iul 2008 1407 vizualizări
Potrivit datelor afisate de MECT, 20 de candidati au ramas nerepartizati u urmatoarele repartitii vor avea loc in sedinta publica, la sfirsitul lunii august

Cadrele didactice care au reusit rezultate bune la concursul de titularizare din acest an, de peste 7.00, au fost repartizati ieri pe post, in baza optiunilor proprii pe care le-au exprimat la inceputul saptaminii. 94 de dascali vrinceni au primit un loc la catedra si s-au titularizat, potrivit datelor afisate pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2008, dar si pe site-ul ISJ, http://isjvn.vn.edu.ro. Rezultatele primei repartitii a profesorilor din acest an au fost facute publice de catre Ministerul Educatiei, dupa ora 19.00, ceea ce a prelungit putin emotiile candidatilor. 21 de cadre didactice au ocupat un post de limba si literatura romana, insa doar la Adjud si Panciu au existat catedre in mediul urban. Si 19 educatoare, alaturi de 9 invatatori au primit un post titularizabil, asa cum era de asteptat, din lipsa a mai multe catedre vacante. Desi la engleza au existat peste 20 de posturi, din cauza notelor mici la concurs doar 11 persoane au fost repartizate, la unitati precum Grupul Scolar Marasesti, "Gh. Bals" Adjud, "S. Mehedinti" Vidra, dar si la scolile din Andreiasu, Tulnici, Vidra, Sihlea, Batinesti sau Tataranu. Alti trei dascali au ocupat posturi la franceza, la cele doua licee din Adjud si la liceul din Panciu. Si sapte vrinceni au primit un post la religie. Potrivit datelor afisate de MECT, 20 de cadre didactice care au depus optiuni au ramas nerepartizati. Acestia vor putea primi un post in cadrul urmatoarelor sedinte publice de repartitie, organizate intre 26 august - 1 septembrie. Pentru suplinitorii calificati, unde intra si cei care au luat sub nota 5 la concursul de titularizare, se mai organizeaza o testare pe 22 august. Acestia depun fise de inscriere pe 18-19 august, la ISJ. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.