Educație

Colegiul Cuza are nou director adjunct

Ana-Maria Cantia
23 iul 2008 5037 vizualizări
"Nu toate casatoriile merg pina la moarte", spune Bostan despre conducerile care s-au perindat la CNC

Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din Focsani va avea un nou director adjunct incepind cu data de 1 august, in persoana profesoarei Mihaela Neagu. Profesoara de limba si literatura romana a acceptat sa faca echipa cu Aurelia Neagu, desi ultimii doi adjuncti nu au rezistat prea mult... din lipsa unor viziuni comune, se pare. Noul director o va inlocui pe Andreea Sandulescu, care si-a dat demisia din functie in urma cu o luna, invocind motive personale. Andreea Sandulescu a stat aproape un an pe postul de adjunct al CNC, dupa ce fostul inspector Savel Mihailescu si-a dat la rindul sau demisia. Profesoara a renuntat insa la functie la doar doua luni de cind a promovat oficial concursul. Desi a respectat decizia fostului director adjunct, seful Inspectoratului Scolar Iordache Bostan crede ca la mijloc a fost vorba de o neintelegere intre cele doua directoare. "Nu toate casatoriile merg pina la moarte. Banuiesc ca nu a fost o colaborare perfecta intre cele doua directoare... Banuiesc", ne-a spus inspectorul general Iordache Bostan. Mihaela Neagu va fi numita director adjunct pina pe 31 august, cind se va incheia oficial acest an scolar, urmind ca de la 1 septembrie sa-i fie data o alta detasare pina la sustinerea unui concurs pentru post.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.