Educație

Fise nevalidate pentru titularizare, mai asteapta la ISJ

Camelia Stănilă
9 iul 2008 993 vizualizări
Mai multi candidati la etapele mobilitatii din acest an nu si-au validat fisele de inscriere, desi ieri a fost ultima zi pentru a putea face acest lucru.

Validarea este obligatorie, dascalii care sar pe aceasta etapa nu vor putea participa la concursul de titularizare de saptamina viitoare (16 iulie) si nici la urmatoarele repartitii pentru ocuparea unui post in anul scolar 2008 - 2009. In primul rind, absolventii din acest an inca mai au de adus adeverintele de absolvire a licentei. "Inca mai primim adeverinte de la absolventi, unii mai au licente si pe 13-14 iulie si se va permite validarea. Sa vedem ce decide Ministerul in privinta celorlalti, sint destule dosare nevalidate", a mentionat inspectorul de resurse umane Cristi Stiru. Potrivit calendarului mobilitatii, miine este programata o situatie preliminara cu numarul total de posturi, pe specialitati, alaturi de candidatii inscrisi. In acest an, Inspectoratul Scolar Vrancea a "colectat" aproape 900 de dosare de la vrincenii care vor sa participe la concursul national de titularizare din 16 iulie si cel de suplinire din 22 august, dar si de la cadrele didactice pensionare sau cele care doresc continuitate pe post. Posturile de limba romana au mare cautare, aici existind peste 90 de candidati. Participantii la concursul de titularizare au la dispozitie 193 de posturi cu viabilitate mai mare de 4 ani, la care au acces doar daca obtin peste nota 7. Repartizarea acestora, facuta computerizat, este programata pe 30 iulie, dupa ce cu doua zile inainte se pot depune optiuni pentru posturile dorite. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.