Educație

Cuza isi face reclama

Iulia Crețu
27 mai 2005 1281 vizualizări
Elevii de clasa a VIII-a au participat la prezentarea ofertei educationale a colegiului National "Al. I. Cuza"

Pentru ca testele nationale pentru elevii de clasa a VIII-a se apropie cu pasi repezi, liceele si grupurile scolare din Focsani au inceput sa-si promoveze ofertele educationale, dotarile, dar si profesorii, in speranta atragerii a cit mai multi candidati pentru completarea claselor a IX-a. Colegiul National "Al. I. Cuza" si-a facut reclama intr-o atmosfera de sarbatoare. Directorul Marius Poll a prezentat cladirea, salile de clasa, dotarile de care beneficiaza, dascalii, dar si pe olimpicii care au dus mai departe renumele colegiului prin intermediul unei calatorii virtuale. Cei prezenti in sala s-au declarat incintati de "pachetul de produse", cei mai multi apreciind barul de care se bucura cuzistii. Si pentru ca deviza colegiului este "transparenta si comunicare", directorul Marius Poll a prezentat viitorilor liceeni si site-ul CNC, www.dececnaic.ro, unde exista un forum prin intermediul caruia elevii, parintii si profesorii pot dialoga. Surpriza cea mare este ca, in curind, parintii cuzistilor pot afla notele si absentele odraslelor direct de pe internet. Colegiul pune la dispozitia absolventilor de gimnaziu sase clase, dintre care patru la profil real, doua la mate-info, una mate-fizica si una chimie-biologie. Pentru profilul umanist, elevii de clasa a VIII-a pot opta pentru filologie (limbi moderne), stiintele comunicarii sau pentru o clasa de stiinte sociale, studii europene. Fiecare clasa va avea 28 de elevi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.