Educație

Invingatori la bilaterala sportiva Unirea cu Vrinceanu

Camelia Stănilă
12 iun 2008 748 vizualizări
Uniristii i-au provocat la inteceri sportive pe colegii din Bacau Colegiul National Unirea Focsani a initiat de anul trecut o colaborare de amploare cu Colegiul Gh. Vrinceanu din Bacau, pe latura sportiva, pentru a dovedi ca si competitiile in domeniu ii pot stimula pe elevi, dar si pe profesori.

Si pentru ca nu doar matematica si informatica sint luate in serios de uniristi, la Bacau s-au deplasat in urma cu citeva zile nu mai putin de 200 de elevi si 20 de cadre didactice. Aici fiind incluse si majoretele, care au facut furori printre bacauani, la festivitatea de deschidere a bilateralei sportive "Unirea cu Vrinceanu". Uniristii au plecat la Bacau cu patru autocare, incarcate si de suveniruri pentru colegii bacauani. Competitia s-a aflat la editia a doua, fiind o reeditare de succes a primelor intreceri intre liceeni si profesori. Acestia s-au intrecut la volei, baschet, handbal, fotbal si sah, iar la final scorul total a fost de 4-3 pentru Unirea. Focsanenii au invins la volei fete, baschet baieti, handbal fete, dar si la sah, unde au "evoluat" atit elevi, cit si profesori. Au luat insa "bataie" la fotbal elevi si volei baieti. Si profesorii de la CNU au fost invinsi la fotbal, cu toate ca poate nu se asteptau. Din echipa au facut parte atit directorul adjunct Cornel Noana, cit si profesorul Viorel Paizan, mari amatori de fotbal. Profesorul Dan Popoiu, pe de alta parte, a preferat jocul mintii, sahul. Toti elevii si dascalii s-au intors cu amintiri frumoase, dar si cu diplome si cupe din partea "rivalilor" din Bacau. Competitia sportiva dintre cele doua licee va continua si pe viitor, dupa cum au marturisit cadrele didactice de la Unirea. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.