Educație

Robele liceenilor coloreaza Focsaniul

Camelia Stănilă
11 iun 2008 1239 vizualizări
Absolventii de clasa a XII-a au inceput sa-si arate bucuria terminarii liceului, atit prin cursuri de absolvire, realizate la clasa, cit si prin defilari in robe pe strazile Focsaniului.

In ultimele zile, cuzistii au fost vazuti etalindu-si robele albastre prin oras. Siruri de masini claxonind, cu tineri care fluturau pe geamuri tocile albastre au atras atentia. "In fiecare zi, cite doua clase au avut cursuri de absolvire si fiecare a marcat momentul intr-un stil propriu. Festivitatea de premiere va avea loc joi de la ora 10.00, la Casa de Cultura. Aceasta va fi precedata si de o mica serbare", ne-a spus Silvia Chelariu, consilierul educativ al Colegiului Al. I. Cuza. De altfel, mai multe unitati de invatamint si-au programat festivitatile de absolvire joi, astfel ca Focsaniul se va "colora" de robe in culorile liceelor. Uniristii vor organiza de la ora 12.00, la Teatru, festivitatea si premierea elevilor cu cele mai bune rezultate, dupa care va urma traditionalul mars prin oras, in celebrele robe visinii. Aceasta dupa ce de luni s-au organizat si cursuri festive in cadrul liceului. Tot joi, de la orele 17.00, absolventii de la Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" isi vor etala noile robe de culoare grena, in cadrul manifestarii pregatite la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia". Alaturi de profesori si parinti, adolescentii isi vor lua "la revedere" de la viata de licean, pentru a trece intr-o noua etapa a vietii lor. Ocazie pentru a le multumi profesorilor si a primi ultimele sfaturi de la cei care i-au indrumat in ultimii 4 ani de scoala. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.