Educație

Nabadaile iubirii dau de furca actorilor de la Cuza

Mihaela Beșleagă
30 mai 2008 1295 vizualizări
Cei 11 temerari in ale actoriei de la Colegiul National "Al. I. Cuza" vor incerca sa isi atraga colegii de liceu catre teatru, prin punerea in scena a piesei "Nabadaile iubirii", de Jiri Menzel.

"Despre STEV... imi imaginez «ce zgomot ar putea face, ca o lovitura de tun», citindu-l pe Cola, servitorul lui Capitano, din piesa pe care o punem in scena anul acesta. Despre repetitii, ce pot sa zic, atentie la indrumator, trebuie centrata un pic atentia si pe ceea ce trebuie sa faci si distractia vine de la sine. Si cu talent, o treaba bine facuta, spectacolul va fi un succes si sigur publicul va raspunde pe masura", ne-a spus Florin Perisan, care va intra in pielea lui Zanni in spectacol. Repetitiile, in care elevii si-au pus toata pasiunea, sint coordonate de indrumatorii artistici George Iulian Nastase si Florin Rogoz si de profesorul indrumator Silvia Chelariu. Vor interpreta: Marina Fluierasu (Colombina), Diana Iosif (Lucinda), Ioana-Alexandra Chiriac (Ardelia), Andrei Boldeanu (Capitano), Marius Sandu (Cola), Alexandru Toma (Signor Pandolfo), Alexandru Ionica (Signor Ubaldo), Florin Perisan (Zanni), Madalin Patrinoiu (Ottayio), Ovidiu Neculau (Horatio), Dorian Negoita (Doctorul). Piesa "Nabadaile iubirii" se joaca la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", organizatoarea Stagiunii, joi, 5 iunie, de la ora 10.30. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 14 ore, 8 minute, 43 secunde
Tzin sa ii felicit pe toti colegii mei cuzisti! Atzi fost bestiali si meritatzi din plin locu 1...dar a fost locul 2...oricum pentru noi sunteti invingatori!bravo perishanel!bravo dorian>:D citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.