Educație

Olimpicii vrinceni s-au intors de la nationale cu premii

Mihaela Beșleagă
17 mai 2008 732 vizualizări
Elevii merituosi care au participat in acest an la olimpiadele scolare nationale au venit acasa cu premii dintre cele mai bune.

Din totalul de 67 de elevi vrinceni participanti la toate disciplinele de invatamint, doi au obtinut locul I, sase locul II, unul locul III si 41 mentiuni. Astfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului s-au clasat: Livia Andreea Lupsa, clasa a XI-a la Colegiul National Unirea - limba italiana si Traian Ilie, clasa a XI-a la Grupul Scolar de Transporturi Auto - discipline tehnice. Locul II a fost obtinut de: Raluca Ciolca, clasa a VII-a la Scoala "Stefan cel Mare" - limba romana; Cristina Mihalcea, clasa a X-a la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" - limba spaniola; Maria Puiu, clasa a VIII-a la Scoala generala din Panciu - chimie; Daniela Boldescu, clasa a XIII-a la Grupul Scolar de Transporturi Auto - discipline tehnice; Andrei Filip, clasa a XII-a la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" - discipline tehnice; Ion Marin, clasa a V-a la Scoala generala din Slobozia Bradului - limba rromani. Singurul loc III a fost obtinut de Andra Dragan, eleva in clasa a V-a la Scoala "Stefan cel Mare" din Focsani, la disciplina limba romana. De asemenea, elevii vrinceni au fost premiati si cu 41 de mentiuni. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.