Educație

Ce bine-mi pare ca v-ati luat teapa!

Iulia Crețu
14 mai 2008 1048 vizualizări
Scoala "Al. Vlahuta" le-a dat consilierilor municipali o "teapa" in culorile principalelor partide politice Consilierii locali municipali au primit ieri o ditamai teapa de la conducerea Scolii "Alexandru Vlahuta" din Focsani.

Iar pacaleala a fost frumos ambalata in culoarea principalelor partide politice din Micul Parlament local, rosie-PSD, portocalie-PD-L si galbena-PNL. Alesii au fost impresionati, unii placut, dat fiind ca le-a fost nimerita culoarea cu orientarea in esicherul politic, altii mai putin, pentru ca au fost "colorati" in alte doctrine. Cei "vitregiti" de lipsa mapelor in culorile partidului lor au fost liberalii, care au fost trecuti de Scoala "Al. Vlahuta" in minoritate. Invitatiile au ajuns la ei camuflate in culorile fostilor aliati, democratii, portocalie. Surpriza de la scolari, ce s-a dorit placuta, a ridicat totusi un semn de intrebare in gindul politicienilor. Asta pentru ca invitatia colorata "electoral" era pentru un eveniment care avusese loc la sfirsitul saptaminii trecute, dupa Ziua Europei. Pe invitatia-pacaleala era scris: "Simbata, 10 mai 2008, ora 10.00, sinteti invitat la Ateneul Popular «Mr. Gh. Pastia»". Alesii nu si-au dat seama de confuzie, crezind ca este vorba de simbata aceasta. Altii, mai atenti, s-au gindit ca probabil mapele i-ar fi asteptat in sala de sedinte de dinainte de Ziua Europei, 9 mai. Cum insa consilierii nu au avut nicio intilnire, evenimentul a trecut, iar invitatiile au ajuns cam tirziu. Cit despre coloratura invitatiilor, acestea au mai zgindarit putin orgoliul politicienilor. Democratii, cu mai multe mape decit membri in CL, s-au simtit bine si au spus ca poate se anticipeaza noua ordine din Consiliul de dupa 15 iunie. La fel de bine le-a cazut si social-democratilor care le-au oferit marinimosi din mapele rosii si primarului Decebal Bacinschi, dar si presedintelui de sedinta, democratului Vasile Apostu Croitoru. Nu a mai contat ca invitatia nu mai era de actualitate. Pentru circotasi, ramine de vazut citi alesi se vor duce simbata aceasta la Ateneu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.