Educație

Parintii reclama produse expirate la Lapte si corn

Camelia Stănilă
13 mai 2008 3357 vizualizări
Parintii au inceput sa reclame ca micutii primesc zilnic produse expirate prin programul "Lapte si corn". Inspectorul general Iordache Bostan spune ca ar fi fost mai oportuna marirea alocatiei, in locul acestor produse pe care multi copii nu le consuma.

"Parintii au inceput sa-mi spuna ca la «cornul si laptele» sint produse expirate, ca biscuitii nu corespund. Parintii stiu, pentru ca multi copii ajung cu ele acasa, nu le consuma. Am facut adresa la Consiliul Judetean si ni s-a raspuns ca se vor lua masuri. La solicitarea scolilor s-au schimbat deja anumite produse, s-a dat brinza topita in loc de lapte. Dar nu in toate scolile se poate proceda astfel", a mentionat seful Inspectoratului. Acesta spune ca dupa vizitele facute joia trecuta prin scolile din Spulber, Nistoresti, Racoasa, Adjudu Vechi, si nu numai, au iesit la iveala mai multe probleme care "ar trebui corectate". De la lipsa de punctualitate a profesorilor, la pauzele prelungite pe care le iau acestia intre ore si pina la microbuzele care nu sint utilizate cum ar trebui, in interesul copiilor. "Toate acestea tin de deontologia profesionala, de director, dar si de primar, care e mai aproape de scoala decit inspectorul general. Nu zic sa preia primaria din atributiile noastre, in nici un caz. Dar problemele se afla mai repede", a afirmat Iordache Bostan. Seful ISJ s-a aratat nemultumit ca nu a gasit afisate in scoli programul actiunilor anti-violenta si listele cu investitiile de care beneficiaza unitatile in acest an scolar. "Doar la Verdea am gasit afisate masurile de prevenire a violentei. Directorii au interes sa le raporteze, pentru ca e in joc si calificativul lor. Mai vinovat se face daca se intimpla si nu raporteaza", a adaugat Bostan. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.