Educație

Mentiune si premiu special la Olimpiada de educatie tehnologica

Camelia Stănilă
5 mai 2008 2210 vizualizări
Olimpiada nationala de educatie tehnologica, derulata la Focsani, s-a incheiat simbata dimineata cu premierea cistigatorilor.

Manifestarea a avut loc la Teatrul "Mr. Gh. Pastia", in prezenta organizatorilor, dar si a inspectorului general adjunct Emil Onea, a vicepresedintelui CJ, Mircea Diaconu si a deputatului George Baesu. "Nu va angrenati in lupte corp la corp, ci mai degraba cu voi insiva. Daca acum v-ati impiedicat, mergeti mai departe, fiti optimisti", i-a incurajat Emil Onea pe elevii de clasele V- VIII care au venit in Vrancea. Lucrarile elevilor au fost apreciate ca fiind originale, astfel ca organizatorii au acordat si 10 premii speciale atit pentru calitatile dovedite la proba scrisa, cit si la cea practica. Competitia a fost si strinsa intre elevi, vrincenii reusind insa sa obtina o mentiune la clasa a VI-a, prin Paul Gafton de la Scoala "Duiliu Zamfirescu" (prof. Mariana Pavel) si un premiu special pentru "creativitate si originalitate", prin Ionut Chiriac, clasa a VII-a la Scoala Movilita (prof. Gherghina Blaj). Fetele s-au dovedit mai bune la educatie tehnologica, astfel ca au acaparat toate premiile I, care au ajuns astfel la Maria Avram- Resita (clasa a V-a), Andreea Lupanescu "" Baia Mare (clasa a VI-a), Cristina Barbu "" Draganesti, Olt (clasa a VII-a) si Veronica Maracineanu "" Prahova (clasa a VIII-a). Pentru locurile I-III, premiile trimise de Ministerul Educatiei au fost suplimentate si de Consiliul Judetean. Sponsorii au mai plusat cistigul pentru elevi, inclusiv prin materiale promotionale cum s-a intimplat pentru premiile speciale. Acestea au fost acordate pentru "creativitate si originalitate la proba scrisa", pentru "creativitate si originalitate la proba practica", "cel mai original mesaj de Pasti", "cea mai buna analiza de produs" sau "originalitate la realizarea probei practice". (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 13 ore, 16 minute, 11 secunde
Felicitari tuturor Felicitari Andrea Simona Lupanescu de fiecare data aduci bucurii in sufletele noastre
, acum 739392 zile, 13 ore, 16 minute, 11 secunde
eu sunt maracineanu veronica, cea care a reprezentat judetul prahova. felicitari pentru articol. imi place. stiti cumva cum pot afla si numele celorlalti participanti din clasa a VIII a, in special pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.