Educație

Fotografiile Mediafax, scoase pe Calea Victoriei

Camelia Stănilă
2 mai 2008 797 vizualizări
Fotografia de presa este promovata de Mediafax printr-o inedita expozitie care va aduce pe Calea Victoriei din Bucuresti cele mai interesante imagini surprinse de fotojurnalistii si colaboratorii agentiei in anul 2007.

Cele 50 de fotografii reunite sub genericul "Mediafax Foto - Best of 2007" vor fi expuse pe latura exterioara a gardului Muzeului National de Arta a Romaniei, dinspre Calea Victoriei, pina pe 31 mai. Astfel, cei pasionati de fotografie si nu numai nu vor trebui sa-si faca probleme asupra programului de vizitare a expozitiei. Inaugurarea s-a facut ieri, inclusiv printr-o expozitie virtuala la adresa www.mediafaxfoto.ro/bestof2007, unde imaginile vor putea fi si votate. Cele 50 de fotografii de mari dimensiuni redau evenimente de presa, figuri cunoscute care au deschis premele pagini ale ziarelor sau simple fragmente de viata. "Fotografia se intoarce in strada odata cu expozitia «Mediafax Foto - Best of 2007». Imaginile realizate anul trecut de fotoreporterii si colaboratorii nostri reflecta evenimente care au deschis jurnalele de stiri si editiile ziarelor, intimplari de zi cu zi privite dintr-o perspectiva noua, figuri arhicunoscute sau oameni de rind fotografiati in momente relevante ale vietii lor", spune Mihai Vasile, editor-sef Mediafax Foto. Dupa succesul inregistrat anul trecut, in aceeasi locatie, organizatorii au decis sa mentina conceptul de expunere out-door, pentru a readuce evenimentele vazute prin obiectivul aparatului de fotografiat in spatiul public. Expunerea 24 de ore din 24 ii ofera o si mai mare vizibilitate expozitiei. De asemenea, cele 50 de fotografii se regasesc si intr-un album lansat sub acelasi concept "Mediafax Foto - Best of 2007", un produs premium de 200 de pagini distribuit gratuit clientilor Mediafax. Fotografiile cuprinse in expozitie si album sint realizate de Andreea Balaurea, Bogdan Baraghin, Liviu Chirica, Razvan Chirita, Bogdan Dinca, Viorel Dudau, Calin Ilea, Ovidiu Iordachi, Ikuru Kuwajima, Liviu Maftei, Silviu Matei, Bogdan Maran, Mihaly Laszlo, Ovidiu Dumitru Matiu, Darius Mitrache, Adrian Paclisan, Luiza Puiu, Andrei Pungovschi, Mircea Rosca, Bogdan Stamatin, Ciprian Sterian, Raul Stef, Costi Tudor, Mihai Ursu, Mihai Vasile, Egyed Ufo Zoltan. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.