Educație

Pregatiri pentru pretransferuri si restringeri

Camelia Stănilă
26 apr 2008 863 vizualizări
ISJ a discutat deja cele trei contestatii ale punctajelor u sedintele publice sint programate pe 29 si 30 aprilie

Inspectoratul Scolar pregateste sedintele publice de saptamina viitoare, pentru pretransferuri si restringeri de activitate, care vor aduce in fata comisiei circa 200 de dascali. Punctajele cadrelor didactice au fost afisate, iar cele trei contestatii au si fost discutate in Consiliul de Administratie al ISJ. Potrivit inspectorului general Iordache Bostan, o singura reevaluare s-a soldat cu 1 punct in plus pe fisa. Inspectorii au clarificat o alta contestatie, a unui dascal de titular pe economie care a solicitat pretransfer pe o catedra de filosofie. "S-au facut punctajele pentru ambele discipline, insa asa cum prevede metodologia se va lua in calcul punctajul pentru catedra pe care vrea sa o ocupe, mai exact filosofie, chiar daca e mai mic", a mentionat Iordache Bostan. Acesta s-a declarat multumit de numarul mic de contestatii din acest an, considerind ca dascalii au dobindit incredere in evaluarea facuta de ISJ. Pentru pretransfer si restringeri de activitate s-au depus 207 solicitari, la care se mai adauga 4 cereri pentru schimb de posturi. Marti, pe 29 aprilie, sedinta publica va demara la orele 10.00 cu dascalii de religie, romana, engleza, franceza, istorie, geografie, socio-umane, biologie, informatica, matematica, chimie, fizica, educatie fizica, muzica, educatie plastica, dascalii din cabinetele psihopedagogice si cei care lucreaza in invatamintul special, dupa care vor intra cadrele de la disciplinele tehnice. Miercuri, de la ora 9.00, vor intra in sedinta publica educatoarele si invatatorii. In acest an, dascalii aflati in restringere de activitate si-au putut depune si dosar pentru etapa de pretransfer, in caz ca nu sint multumiti de posturile gasite de inspectori pentru rezolvarea situatiilor. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.