Educație

Info-Iepuras

Ana-Maria Cantia
26 apr 2008 687 vizualizări
Copiii de la "Danut" asteapta Invierea

Copiii de la Centrul de Zi "Danut", care functioneaza pe linga parohia din comuna Brosteni, au participat activ la toate slujbele din saptamina patimilor. Ei au cintat alaturi de corul bisericii Sf. Gheorghe din Pitulusa atit in Duminica Floriilor cit si la Deniile din cursul saptaminii. Cu glasurile lor suave si pline de traire duhovniceasca, micutii au reusit sa transmita multe mesaje de emotie, smerenie, iertere, credinta si nadejde tuturor celor care au vrut sa-l primeasca pe Hristos in inimile lor in prag de mare sarbatoare pentru toti crestinii ortodocsi. Totodata, copiii s-au rugat pentru toti cei i-au ajutat de-a lungul timpului. Micutii nu l-au uitat nici pe Danut Norocea, tinarul care a inceput alaturi de parintii sai proiectul gratie caruia ei au de aproape doi ani un centru unde sa invete si sa socializeze dupa scoala. Copiii au aprins luminari la mormintul din curtea bisericii si s-au rugat pentru sufletul lui Danut. (A. M. C.)


Expozitie de Paste la Adjud


Chiar daca ieri au primit vacanta, elevii Scolii "Mihail Armencea" din municipiul Adjud au vrut sa marcheze sosirea sarbatorii de Paste printr-o expozitie speciala. Copiii au incondeiat oua si au pictat icoane pe sticla, pe care le-au expus in holul scolii. "Cu aceasta ocazie am descoperit in copiii mai «obraznicuti» adevarate talente pe care le vom slefui de acum incolo", ne-a declarat profesoara Reta Strat, directorul unitatii. Expozitia va fi deschisa pe toata perioada vacantei, pentru toti cei care vor sa simta, prin lucrarile copiilor, sarbatoarea Invierii. Icoanele copiilor si-au gasit deja loc pe peretii din holul scolii. (A. M. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.