Educație

Parintii ma ajuta sa incondeiez oua

Camelia Stănilă
25 apr 2008 759 vizualizări
Micutii de la Gradinita nr. 1 din Focsani au lucrat si s-au distrat alaturi de parinti, in cadrul unui work-shop intitulat "Parintii ma ajuta sa incondeiez oua de Pasti".

Educatoarele Ana Popa si Anisoara Stancu le-au determinat pe mamici sa-si implice micutii in pregatirile de sarbatori, dar nu numai, in cadrul programului Sectorial Comenius cu tema "Competente fundamentale in familie", coordonat de educatoarea Valentina Danaila, de la Gradinita nr. 2 Focsani. Impreuna cu micutii, adultii au pictat si desenat diferite forme pe ouale pentru Pasti, pe care sa le puna la loc de cinste in cosulet. "Activitatea este menita sa dezvolte creativitatea copiilor si ofera parintilor prilejul sa descopere ce le place copiilor", ne-a spus educatoarea Ana Popa. La actiune a fost invitat si preotul Ionel Stan, care le-a vorbit prichindeilor despre semnificatia sarbatorilor pascale. Programul Comenius include 40 de ore de cursuri, seminarii si vizite de studiu la organizatiile care desfasoara activitati de educatie in familie, precum si 20 de ore de pregatire inainte cursului. Dascalii vor dobindi astfel competente de educatie in familie, prin exemple, metodologii si abordari diferite a unor astfel de activitati, inclusiv pentru a oferi consiliere pentru cariera. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.