Educație

Colaborare intre Scorpion si cultura vrinceana

Dan Chiriac
16 apr 2008 850 vizualizări
Cu ocazia implinirii a zece ani de dealership Volkswagen pe plan local, firma Scorpion a incheiat ieri un parteneriat cultural cu Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu", dar si cu Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei".

Dealerul de VW si Audi va sponsoriza Biblioteca Judeteana si Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei"

La evenimentul care a avut loc in sala de lectura au luat parte directoarea Bibliotecii, Teodora Fintinaru, directorul de marketing de la Scorpion, Dan Stefan, directorul executiv Scorpion - Doru Dimitriu si directoarea Ansamblului "Tara Vrancei", Maria Murgoci. Prin semnarea celor doua parteneriate, firma continua implicarea sa in activitatile culturale, prin aport financiar, logistic, material, uman si mediatic. "Citim din ce in ce mai putine carti. Ne bazam mai mult pe informatia eletronica si nu vrem sa uitam cartea pe hirtie. Trebuie sa facem ceva in asa fel incit generatiile urmatoare sa se ataseze de carti", a spus Doru Dumitriu, directorul executiv al firmei Scorpion. Acesta a adaugat ca firma pe care o conduce vrea sa fie un partener pentru comunitate, ceea ce va spori si increderea cetatenilor in brandul Scorpion, astfel ca parteneriatele de acest fel vor continua. Directorul de marketing al firmei a facut un scurt istoric al colaborarilor sportive, culturale sau de mediu, pe care dealerul de VW si Audi le are incheiate in Focsani sau Buzau. Directoarea Bibliotecii, Teodora Fintinaru, a fost incintata de aceasta colaborare si si-a exprimat speranta ca de acum incolo activitatile organizate de aceasta institutie vor fi mai cunoscute. La rindul sau, Maria Murgoci a multumit pentru acest contract si a precizat ca firma Scorpion a sponsorizat si Festivalurile "Barbu Lautaru" si "Glasul Ghioceilor" de anul trecut. "Folclorul nu va muri niciodata si trebuie sustinut. Cultura este motorul istoriei. Trebuie sa facem ceva si pentru folclor, pentru ca in ziua de azi sint multe televiziuni care transmit cintece care nu sint traditionale", a spus directoarea Ansamblului "Tara Vrancei". De altfel, Scorpion este sponsorul traditional al Festivalului "Florentin Delmar", unde acorda premiul I, precum si al Galelor teatrale. Parteneriatul semnat ieri prevede alocarea de catre firma Scorpion a unor sume fixe, anuale, catre ultimele doua institutii luate ca partenere. "Parteneriatul nu exclude si alte colaborari la evenimente sau asigurarea unui transport", a precizat Dan Stefan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.