Educație

Perechea primaverii, aleasa la Carol Davila

Camelia Stănilă
14 apr 2008 1237 vizualizări
Tinerii care urmeaza cursurile Scolii Postliceale Sanitare "Carol davila" din Focsani si-au ales vineri "Perechea primaverii", in cadrul unui spectacol - concurs, menit sa-i binedispuna, dar si sa onoreze "halatele albe".

Patru perechi de tineri si-au disputat titlul, pe parcursul a mai multe probe. Dictia, dansul sau declaratiile de dragoste au fost incercarile la care au fost supusi viitorii asistenti medicali. La final, cistigatori au fost declarati Andreea Mirabela Sandu si Sorin Maftei, perechea cu nr. 4, care a dovedit ca are multi sustinatori. Actiunea de vineri a fost organizata la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" si a inclus si lansarea primului numar al revistei "Primii pasi spre medicina", editata de elevi si consilierul educativ Violeta Zlota. Editia de primavara a publicatiei surprinde aspecte din activitatea scolii, aduce in atentie creatii proprii ale tinerilor, dar si materiale de specialitate, care mai de care mai interesante. Tinerii si invitatii si-au putut procura revista la finele manifestarii, care a debutat cu un film ce i-a avut in prim plan pe "oamenii in alb". Cei prezenti au vazut in imagini citeva demonstratii ale elevilor la orele de curs, vizind lucrul cu bolnavii si calitatile necesare luptei cu suferinta. Iar pentru a face parte dintre "oamenii in alb" trebuie sa fii si un bun psihlog, nu doar un bun profesionist. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.