Educație

Studentii de la Cuza, prin liceele din Adjud si Focsani

Camelia Stănilă
12 apr 2008 841 vizualizări
Studentii Universitatii "Al. I. Cuza" Iasi pornesc si ei intr-o caravana de promovare prin mai multe orase din tara, opriri fiind facute si in orasele Adjud si Focsani, pe 14 si 15 aprilie

"Caravana Cuza" ii vizeaza indeosebi pe liceenii din clasele terminale, interesati de oferta educationala a universitatii iesene si de oportunitatile de studiu pe care aceasta le ofera. Pe linga detalii legate de numarul de locuri scoase la concurs, domeniile de studiu si conditiile de admitere, liceenii vor afla si informatii despre viata de student la "Cuza", despre posibilitatea de a trece de la taxa la buget inca din al doilea semestru al anului I, precum si oferta de burse speciale oferite pentru studentii activi sau performanti sau programele de schimb cu universitatile occidentale. In acest an, Univ. "Al. I. Cuza" Iasi va scoate la concurs peste 3.300 de locuri la buget si 8.000 in regim de taxa, pentru cele 15 facultati si 39 de domenii de studiu. Oferta vizeaza atit invatamintul la zi, cit si cel la distanta. Dupa periplul facut in 27 de orase din 16 judete din tara, prezentarile Univ. "Al. I. Cuza" vor continua si la Iasi, in perioada 5-9 mai. Cei interesati de cursurile facultatilor iesene pot intra si pe site-ul universitatii, www.uaic.ro. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.