Educație

Balul Primaverii la Grupul Scolar de Constructii Montaj

Camelia Stănilă
24 mar 2008 1579 vizualizări
Concurentii i-au imitat pe sotii Columbeanu, pe fotbalistul Banel Nicolita si pe Andreea Esca

Vineri seara, elevii Grupului Scolar de Constructii Montaj au avut parte de un show pregatit de colegii lor din clasele a IX-a si a XII-a: Balul Primaverii. In cadrul spectacolului desfasurat pe scena Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" s-au intrecut pentru titlul de cea mai reusita pereche a primaverii cinci cupluri, care au trebuit sa treaca de mai multe probe. Dupa prezentare si declaratia originala de dragoste, a urmat cea mai interesanta proba, cea la alegere. Concurentii si-au pus imaginatia in joc si au interpretat scenete cu personaje precum fotbalistul stelist Banel Nicolita, sotii Columbeanu, prezentatorii tv Andreea Esca si Mircea Solcanu, sau au recitat balada moderna a lui Dracula, ori au dansat pe ritmuri orientale. Au urmat probele de cultura generala si dansul in tinute de seara. Concursul-spectacol a fost presarat din plin cu emotiile concurentilor, dar si ale prezentatorilor. Pauzele concursului au fost umplute cu momente "artistice", precum reprezentatia unei trupe de hip-hop, un dans de majorete, dar si un playback dupa Beyonce. Un moment inedit a fost premierea cu diplome a claselor fara nici un corigent in semestrul I. Marii cistigatori ai serii au fost Mirela si Alexandru, perechea numarul cinci. Pe urmatoarele doua locuri s-au situat Irina si Valentin, perechea numarul patru si Maria si Nicusor, cu numarul unu. Distractia a continuat in club Extrem, unul dintre sponsorii balului, alaturi de consilierul Bogdan Matisan, presedintele tineretului social-democrat, si de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 10 ore, 47 secunde
, acum 739393 zile, 10 ore, 47 secunde
hai k am fosr tari....chit ca am ieshit p locul 2 pt mn tot noi suntem kstigatori....irina&valy
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.