Educație

Sefii ISJ au plantat copaci

Camelia Stănilă
21 mar 2008 938 vizualizări
Conducerea Inspectoratului Scolar doreste un aer mai curat in jurul institutiei, astfel ca a trecut la plantarea unor puieti de pin si brad.

Ieri, chiar inspectorul general Iordache Bostan si inspectorul de management Emil Radu au pus mina pe hirlet si au trecut la plantari, aducindu-si aminte de tinerete, cind astfel de actiuni erau chiar obligatorii. Initiativa a venit si din partea elevilor de la Grupul Scolar "Simion Mehedinti" Vidra, care indrumati de profesorul de specialitate, ing. Costica Constantinescu, desfasoara numeroase actiuni de protectia mediului. Profitind de razele caldute ale soarelui, seful ISJ a dat o mina de ajutor elevilor care au plantat peste 25 de puieti pe spatiul verde din jurul institutiei. Profesor de matematica, Iordache Bostan a observat din prima ca dimensiunile gaurilor facute de elevi nu sint tocmai potrivite, astfel ca a dat si indicatii tinerilor prezenti la Focsani. Intreaga activitate a fost supervizata si de administratorul ISJ, Maricica Gheorghita, care a incercat inca de anul trecut sa aduca putina verdeata in jurul institutiei. Astfel, gazonul si florile vor aduce un plus de verdeata si culoare in jurul cladirii. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 51 minute, 18 secunde
Poate sapi vreao groapa mai adanca si cazi in ea domnule dovleac .Ai mare grija .Si sa -l iei si pe Radu Emil cu tine- un alt escroc.
, acum 739370 zile, 16 ore, 51 minute, 18 secunde
draga Maria, bostan a pus mana pe harlet ca la altceva nu se pricepe! Ai auzit tu de proiectul lui managerial ceva?De strategia ISJ? De strategiile compartimentelor? Unde esti tu, Popoiu, doamne?!
, acum 739370 zile, 16 ore, 51 minute, 18 secunde
E harnic omul.Pe langa muncile agricole domnul general mai stie sa demita directori ,sa desfiinteze scoli ,sa rezolve reclamatiile unor persoane care nu au nici o treaba cu scoala.Domnul Popoiu era un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.