Educație

Jurnalistii pot cistiga 5.000 euro de la PE

Camelia Stănilă
20 mar 2008 1177 vizualizări
Pentru prima data in acest an, Parlamentul European ii invita in competitie pe ziaristi, care pot astfel cistiga Premiul European pentru Jurnalism, in valoare de 5.000 euro.

ompetitia se adreseaza profesionistilor din mass-media care au publicat/ difuzat materiale despre probleme majore la nivel european sau care au promovat institutiile si politicile europene. In competitie se pot inscrie jurnalisti sau echipe de pina la cinci profesionisti mass-media, care pot prezenta articole separate sau parte a unor materiale de presa mai ample. Contributiile lor trebuie sa fi fost publicate sau difuzate in perioada 1 mai 2007 - 30 aprilie 2008, intr-una din limbile oficiale ale Uniunii Europene. Toti participantii trebuie sa fie cetateni sau rezidenti ai unui stat membru si jurnalisti remunerati pentru munca de presa. Premiul de 5.000 de euro va fi acordat pentru fiecare din cele mai bune articole inscrie in cele patru sectiuni: presa scrisa, radio, TV si internet. Inscrierile se fac pina pe 15 mai, iar materialele pot fi trimise prin posta electronica, scrisoare recomandata sau serviciu de curierat, cu confirmare de primire, la adresa Biroului de informare al Parlamentului European. Detalii despre concurs, regulamentul si formularul de inscriere sint disponibile la www.eppj.eu sau www.europarl.europa.eu/bucuresti. Premiul va fi acordat in octombrie 2008. (C. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.