Educație

Agentii 007^1 de la CNU s-au intrecut la Balul Martisorului

Camelia Stănilă
10 mar 2008 1557 vizualizări
Spre deliciul fetelor, baietii au fost cei supusi la probe in cadrul concursului de Mister u vineri dupa miezul noptii s-au ales cea mai reusita pereche, dar si Regele si Regina balului

Uniristii nu au lasat sa treaca ziua de 8 Martie fara o sarbatoare pe masura, ocazie sa demonstreze inca o data ca pot veni cu idei noi si originale, care sa asigure distractie la maxim. Balul Martisorului din acest an a fost pus sub genericul "Agentul 007^1", astfel ca baietii au fost supusi la diferite probe, spre deliciul fetelor, in cadrul unui concurs de Mister.

Atmosfera a fost si ea desprinsa parca din filmele cu James Bond, caci mai multi agenti imbracati impecabil "all black", dotati cu hands-free, pistoale si catuse au asigurat ordinea in sala restaurantului Fashion Center. Furori au facut in special fetele "Bond", care i-au pus la respect pe uniristi. Concursul de Mister a adus la start opt baieti, care au trecut mai intii printr-o proba de dans pe diferite stiluri muzicale, dupa care au avut de infruntat o proba cu adevarat "fierbinte": realizarea celui mai lung lant din haine.

Proba karaoke nu a fost deloc usoara, dar nici declaratiile de dragoste pe care liceenii le-au avut de facut doamnelor profesoare prezente. Si acestea nu oricum, ci in functie de trei cuvinte extrase din urna, dar si cu vocea schimbata dupa ce au tras putin heliu din baloanele care au ornat sala. Uniristii si-au pus capul la contributie, au lasat emotiile la o parte si au incercat sa cucereasca doamnele cu originale declaratii, in care au combinat cuvinte precum "glas, pinguin, desert", "sageata, diamant, ketchup", "copac, ceara, vint" sau "univers, inel, floare". Si daca nu le-au cucerit inima, s-au ales macar cu promisiunea de a scapa de... corigenta.

Inainte de a afla marele cistigator, uniristii au trecut si la concursul pentru desemnarea perechii serii. Dupa proba de dans, cele 7 fete au avut de modelat din plastilina un obiect care le reprezinta jumatatea, dupa care baietii au avut de facut declaratii de dragoste pe baza celor create de fete. Dar proba cea mai distractiva si grea, totodata, a fost cea de dartz. Perechile legate cu catuse la miini au trebuit sa acumuleze cit mai multe puncte.

Fetele au fost insa cele care au aruncat la tinta, legate la ochi si ghidate de baieti. Dupa mai multe reprize de dans, uniristii s-au decis si asupra cistigatorilor. Titlul de Mister i-a revenit "agentului" Andrei Gheorghe, in timp ce Cristina Perisoara si Cosmin Buzoianu au fost desemnati perechea serii.

Nu puteau lipsi nici Regele si Regina balului, acestia fiind Marius Dragan si Ana Maria Trandafir. Cei doi au dat apoi tonul la dans, pe ritmuri din cele mai diverse. Vineri seara, uniristii au dat dovada ca se pot distra frumos, in tinute "la patru ace", ce au fost admirate de colegi si profesori. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.