Educație

Sport si poezie, la Colegiul Tehnic

Camelia Stănilă
8 mar 2008 788 vizualizări
Elevii de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" au sarbatorit "Ziua femeii" cu o zi in avans, atit prin activitati sportive, asa cum ne-au obisnuit de la o vreme, cit si printr-un spectacol organizat la biblioteca scolii.

Cupa "8 martie" la volei feminin s-a desfasurat la primele ore ale diminetii, patru echipe disputindu-si trofeul. Acesta a fost cistigat de Colegiul Economic. Pe locul II s-a clasat echipa Colegiului Tehnic, iar pe III cea a Liceului cu Program Sportiv. Directorul liceului, Costache Lupu, a inminat diplome, cupe si premii tinerelor sportive, atit pe echipe cit si individual. Si pentru ca e Ziua Femeii, adolescentele au fost "indulcite" si cu o felie de tort. Diplome au primit si profesoii care au pregatit echipajele de volei, Florin Eufrosie - Colegiul Economic, Ionel Ambrosie - Colegiul Tehnic, Gabriela Bosnea, precum si Dumitru Bostanaru Dumitru si Marian Stoica, pentru arbitraj de calitate. Dupa ce si-au aratat calitatile sportive, elevii au pregatit pentru doamnele profesoare si un frumos moment artistic in biblioteca scolii. Dascalii au fost incintati de gingasia si dragostea aratata de elevii claselor a IX- a A si a IX-a C, indrumati de profesoara Anicuta Budisteanu, precum si de colajul de fotografii realizat de elevii clasei a IX-a D si a X -a B, coordonati de profesoara Ana Maria Norocea. Dupa-amiaza, profesorii si-au invitat colegele si la un moment festiv, la un restaurant din oras. (C. STANILA)


CASETA:

Sarbatoare si pentru doamnele din ISJ


Si inspectorii scolari, in frunte cu "generalul" Iordache Bostan, s-au gindit sa le multumeasca doamnelor din Inspectoratul Scolar, cu ocazia Zilei Femeii. Pentru ca 8 martie a cazut simbata, domnii si-au invitat inca de ieri colegele la un local, pentru a le face o surpriza frumoasa. Masa festiva a fost si un bun prilej de a mai socializa, in afara serviciului, dupa cum a marturisit seful ISJ. Iordache Bostan a recunoscut ca barbatii sint in minoritate in cadrul ISJ, proportia fiind de o treime la doua treimi. "Ca inspector general am dorit sa le oferim legal o suma, niste tichete cadou, insa Ministerul nu ne-a aprobat. Astfel ne-am gindit sa le invitam pe doamne la un local", a spus Iordache Bostan. De altfel, mult mai multe unitati au pregatit momente speciale pentru doamne, mai ales ca tichete valorice de 30 lei au fost acordate si de sindicat. In Focsani, si Primaria a acordat tichete cadou de 150 lei, pentru dascalite. Cu toate ca Guvernul a luat in discutie eliminarea acestor bonificatii, pe parcursul acestui an. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.