Educație

Fotoliile de adjuncti ai ISJ, scoase la concurs

Camelia Stănilă
5 mar 2008 807 vizualizări
Cele doua functii de inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Scolar, dar si cea de director a Casei Corpului Didactic Focsani vor fi scoase la concurs in luna aprilie, potrivit anuntului transmis de reprezentantii Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Testarea a fost planificata in perioada 10-30 aprilie, iar in functie de numarul de candidati se va face si repartizarea pe judete. Inscrierile cadrelor didactice sint asteptate in perioada 10-25 martie. Potrivit sefului ISJ, Iordache Bostan, posturile de adjuncti au fost vacantate acum, pentru ca din comisia de concurs trebuie sa faca parte si inspectorul general. Acesta nu a dorit sa se pronunte deocamdata asupra concurentei pe posturi sau sa precizeze daca se va baza pe actualii adjuncti, Emil Onea si Tudor Gogancea, ce ocupa functiile interimar din august 2007. Cu toate ca deja se vehiculeaza ideea ca Emil Onea nu va mai candida. Inspectorul general Iordache Bostan a precizat ca in cursa se pot inscrie toate cadrele didactice care indeplinesc conditiile impuse de metodologie, legate de grad, cursuri de perfectionare, master sau alte activitati si proiecte care sa "atirne" la CV. Referitor la sefia Casei Corpului Didactic, aceasta a mai fost scoasa la concurs la inceputul lui 2007, insa nimeni nu s-a inscris. Directorul Costica Neagu mai are un an pina la pensie, astfel ca nu mai poate candida pentru un nou mandat. Acesta conduce institutia de la reinfiintarea sa, in 1990. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.