Educație

CL vrea abonamente gratuite pentru elevii din Mindresti

Iulia Crețu
22 feb 2008 578 vizualizări
Consilierii locali focsaneni se vor reuni marti, de la ora 16.00, pentru sedinta ordinara a lunii februarie. Pe ordinea de zi sint 32 de proiecte de hotarire care vor trebui sa fie dezbatute si votate.

Printre acestea se numara si citeva programe destinate sarbatoririi primaverii si a Pastelui. Astfel, consilierii vor trebui sa aloce 1.130 lei pentru sustinerea proiectului "Martisor" pregatit de Consiliul Local al Tinerilor. De asemenea, pentru organizarea Sarbatorilor de primavara 1 si 8 Martie, bugetul local trebuie sa repartizeze suma de 10.000 lei. De Ziua Internationala a femeii, pe 8 martie, Primaria va premia cu bani si diplome si o serie de cupluri care au demonstrat trainicia sentimentelor. Pentru iubareti, alesii ar trebui sa voteze alocarea a cite 500 lei de cuplu. Gindurile primarului Decebal Bacinschi si ale celor 23 de alesi se indreapta nu numai catre martisoarele pe care trebuie sa le ofere doamnelor si domnisoarelor, dar si catre familiile nevoiase. Pentru acestea se propune repartizarea de la bugetul local a sumei de 45.000 lei. Proiectele cu tenta sociala ale administratiei locale se intreapta in aceasta luna si spre elevii din cartierul Mindresti care sint nevoiti sa faca naveta in buricul tirgului pentru a veni la cursuri. Dupa ce in ianuarie consilierii au votat gratuitate pentru pensionarii de drept pe microbuze, acum acestia doresc si aprobarea acordarii de gratuitati pe transportul urban de calatori elevilor cu domiciliul in cartierul Mindresti. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.