Educație

Mindrescu mai vrea la catedra

Camelia Stănilă
13 feb 2008 3726 vizualizări
Au aparut primele contestatii la deciziile de prelungire a activitatii la catedra a profesorilor pensionari, printre cei nemultumiti numarindu-se fostul inspector scolar general Enache Mindrescu, profesor de romana la Colegiul Cuza, dar si profesorul de biologie Virgil Lovin, de la Liceul Pedagogic

Ieri la prinz erau deja depuse 8 solicitari de reanalizare a solicitarii, in conditiile in care 57 din cele 88 de cereri au fost aprobate de Inspectoratul Scolar. Contestatiile se mai pot depune si astazi, astfel ca vor fi reanalizate joi de Consiliul de Administratie al ISJ. Inspectorul general Iordache Bostan a recunoscut ieri ca solicitarile venite din partea dascalilor care au mai beneficiat de prelungire si in anii anteriori nu au fost analizate individual. "Ne-am gindit si la situatia cadrelor tinere, astfel ca s-a oferit intiietate cadrelor didactice care sint in primul an de prelungire", a explicat seful ISJ, Iordache Bostan. Acesta a sugerat faptul ca solicitarile venite din partea lui Enache Mindrescu si Virgil Lovin vor avea sorti de izbinda, mai ales ca acestia au activat in Inspectorat si ar fi o recunoastere a muncii lor. "Eu, personal, as vota pentru oricine care a fost inspector general, adjunct sau chiar inspector de specialitate. Lucrind multi ani pe aceste functii, fiecare a muncit mai mult decit a fost platit", a adaugat Bostan. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.