Educație

Romstal si-a inaugurat un punct de lucru la Focsani

Iulia Crețu
8 feb 2008 844 vizualizări
Firma Romstal este una dintre cele mai de succes branduri romanesti u punctul de lucru deschis in Focsani, in cartierul SUD, se adreseaza specialistilor din domeniul constructiilor si al instalatiilor u la standuri veti descoperi 20 de mii de produse

Una dintre cele mai prestigioase firme romanesti si-a deschis aseara un punct de lucru la Focsani. Romstal, firma care iti aduce luxul si utilitatea in case si-a inaugurat ieri, in prezenta a numerose oficialitati, magazinul de prezentare din cartierul SUD, de vis-a-vis de Baza Sportiva. La deschidere au luat parte directorul general al Romstal, Ovidiu Henter, dar si reprezentantul regional al societatii, precum si primarul Decebal Bacinschi ori vicepresedintele CJ Vrancea, Mircea Diaconu. Cuvintul de inceput a apartinut directorului punctului de lucru din Focsani, Liviu Serafinovici, acesta anuntind ca investitia locala se ridica la suma de 2,8 milioane de euro, produsele marca Romstal fiind prezentate clientilor pe o suprafata de 2.851 de metri patrati. Oferta este diversa, specialistii in instalatii propunind pietei locale produse hidro, termo, electrice, dar si sanitare. "Romstal este cea mai mare companie de profil din Romania, din 1994 este o companie multinationala. In 2008 Romstal a investit 50 de milioane de euro in mai multe puncte de desfacere. Filiala din Focsani masoara 2.851 de metri patrati, iar investitia se ridica la 2,8 milioane euro. In magazin sint 20.000 de produse hidro, termo, electrice si sanitare, iar brandurile prezentate satisfac cele mai exigente cerinte", a declarat directorul Romstal Focsani, Liviu Serafinovici. Panglica inaugurala a fost taiata impreuna cu primarul Decebal Bacinschi, acesta fiind un cunoscator al produselor de acest gen, dat fiind profesia de inginer constructor. Directorul general al Romstal, Ovidiu Henter a precizat ca piata din Romania are nevoie de firme autohtone puternice care sa promoveze produse de calitate. Iar Romstal aduce la Focsani o invitatie pentru specialistii in instalatii, pentru clientii care doresc in caminul lor produse calitative si cu finisaje deosebite. "Orasul Focsani reprezinta pentru noi foarte mult, fiind printre primele orase in care am comercializat produse marca Romstal. Magazinul reprezinta o invitatie adresata specialistilor din domeniul constructiilor si al instalatiilor. Aici veti gasi profesionisti care va vor pune la dispozitie toate serviciile pentru ca impreuna sa cistigam piata. Trebuie sa dam intiietate firmelor romanesti. Romstal este cel mai bun brand romanesc cu o cifra in 2007 de 58 milioane euro din vinzari", a precizat si directorul general al Romstal. Petrecerea de casa noua pentru Romstal Focsani a continuat aseara in prezenta trupei Jukebox, cea care incinge spiritele in fiecare miercuri seara la "Cronica Circotasilor". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.